10/10/2012: Website update - KALENDER

De Kalender werd aangepast/aangevuld!

09/07/2012: Website update - Ledenlijst

Onze ledenlijst werd alvast bijgewerkt... Al onze leden voor het komende jaar staan momenteel ONLINE! Kijk vlug bij "Wie is wie" :)

11/11/2011: Een nieuw seizoen, een nieuwe update!

Het nieuwe seizoen is van start gegaan! d.w.z. Enkele nieuwigheden!!! :)

Vanaf nu staat de nieuwe stoetenkalender online, onze bestuurs- en ledenlijst werd bijgewerkt en aangevuld want we mochten enkele nieuwe leden verwelkomen... Bij deze welkom Bianca, Ine, Linda en Kristof! Ze hebben hun doop in ieder geval niet gemist... OOK TVL had ons gezien, we haalden alweer de nieuwsflash! Kan ook niet anders in onze nieuwe outfits zullen we nog meer gaan opvallen... Bij deze nogmaals bedankt aan sponsors en VP promotiekleding!

05/04/2011: Nieuwe foto's nu online !

Dankzij verschillende fotografen: de mensen van 4-party.be, Jacky Verheyen en onze eigen "huisfotografen" zijn er weer geweldige sfeerfoto's genomen, die staan vanaf vandaag online! Kijk vlug via onze fotopagina... GReetz Den Webbie

* * * * * * * * * *

08/02/2010: Nieuwe foto's nu online!

Dankzij "den fotograaf" zijn er weer geweldige sfeerfoto's genomen, die staan vanaf vandaag online! Kijk vlug op onze fotopagina... GReetz Den Webbie

* * * * * * * * * *

04/02/2010: Mailproblemen zijn opgelost!

Door vele SPAM-berichten en GEEN filter had onze mailbox zijn maximum bereikt... Heel jammer want blijkbaar zijn de berichten die na september 2009 gestuurd werden naar ons adres bestuur@grimbiaca.be verloren gegaan... Wij verontschuldigen ons voor deze ongemakken en kunnen u garanderen dat de problemen ondertussen verleden tijd zijn. Indien u ons van 09/2009 tot gisteren per mail heeft willen bereiken willen wij u vragen uw bericht nogmaals te verzenden! THX den Webbie

* * * * * * * * * *

27/04/2009: Bestuurswijziging...

Op onze algemene ledenvergadering werd de bestuurswijziging besproken en doorgevoerd. Kris Theunis stapt uit het bestuur als ook uit de groep en tergelijkertijd verwelkomen wij graag als nieuwe bestuursleden: Jurgen Vanderhallen, Noël Gijsen en Joris Meyers... Door deze bestuurwijziging moest de Webbie UITERAARD ook onze ledenpagina aangepast te worden!!! ;)

* * * * * * * * * *

PS: hier kan je onze nieuwe leden (Tino, Mart, Bram, Kelly, Wendy M, Sandra M, Chris en Imogen) ook eens zien! Heeft u ook een kiekje van ons gemaakt... Stuur 'm maar op... wij zetten 'm er graag bij! ENJOY... Greetz Den Webbie!

PS: Als je 'facebook-vrienden' van ons wilt worden voeg je ons maar toe.. ;)))

* * * * * * * * * *

05/03/2009: Nieuwe fotopagina ONLINE!!!

Na veel zwoegen en zweten is't een feit! Onze nieuwe fotopagina staat online... Een trucje van den Webbie heeft ervoor gezorgd dat onze "webspace limiet" niet overschreden kan worden door het teveel uploaden van foto's, vandaar dat het ZOOOOlang duurde voor er nieuwe foto's online kwamen... Allemaal technisch gezever: DUS op naar de nieuwe fotopagina die werk via onze facebook-pagina!!!

PS: hier kan je onze nieuwe leden (Tino, Mart, Bram, Kelly, Wendy M, Sandra M, Chris en Imogen) ook eens zien! Heeft u ook een kiekje van ons gemaakt... Stuur 'm maar op... wij zetten 'm er graag bij! ENJOY... Greetz Den Webbie!

PS: Als je 'facebook-vrienden' van ons wilt worden voeg je ons maar toe.. ;)))

* * * * * * * * * *

11/11/2008: Opening nieuwe seizoen!!!

Voila 't nieuwe seizoen is een feit! Woehoew... op naar het weekend van 21-22-23 februari... dan kunnen we met onze fonkelnieuwe wagen buiten komen... Voor onze bezoekers, Ons thema voor dit jaar houden we nog heel even geheim! Er zijn een aantal leden die afgehaakt hebben, tot onze spijt... maar we verwelkomen ook graag onze nieuwe, Tino is zo iemand... Eigenlijk niet echt nieuw want vorig jaar reed 'm de stoeten al mee! Op ons GEWELDIGE weekendje-weg met de groep in de zomer hebben we'm kunnen ompraten... bij deze: nogmaals WELKOM TINO! Als Webmaster kan ik jullie ook nog vertellen dat we ons album gaan inkorten (om de limieten dit jaar niet nog eens te overschrijden) zodat we van 2008-2009 de fotookes online kunnen zetten. Ok voor dit jaar wens ik onze webstekbezoekers veel surfplezier! Vragen, suggesties, commentaren en berichtjes zijn steeds welkom.... Greetz Den Webbie!

* * * * * * * * * *

05/03/2008: OPNIEUW Muziek!!!

We hebben weer muziek op onze site! Dat maakt het natuurlijk wat plezanter... LET WEL: Dit is een proefprojectje van mij om te kijken of op deze nieuwe manier van muziek afspelen onze limiet ook overschreden wordt... Momenteel kan je meeswingen op de Party-Mix van onze Huub (Adrieaens)! Over limieten gesproken, voor de foto's zitten we nog steeds met die vervelende schijfruimtelimiet die ons nog parten speelt. Ik kan je wel melden dat ik bijna al mijne vrije tijd steek in het oplossen van dit probleem zodat onze recente foto's ONLINE kunnen komen! Zeker de moeite want er zitten een aantal "prachtige" exemplaren tussen... Er werden ook foto's van vorige jaren reeds afgehaald om plaats te maken voor nieuwe. Indien er mensen zijn die oudere foto's willen kan je mij altijd een mailtje sturen... Tot binnenkort! GReetz Den Webbie...

* * * * * * * * * *

14/02/2008: Voorlopige (tijdelijke) foto-stop

Voor dat er weer een hoop mails en/of vragen via ons gastenboek gaan gesteld worden aan mij een woordje uitleg... Waarschijnlijk is het jullie al opgevallen dat de foto's van de stoet van Opgrimbie en eventuele foto's van het Prinsenbal aldaar nog niet online staan??? Wel, onze webspace bij onze host gaat nl. naar 't rood toe en om problemen met de site te besparen wacht ik voorlopig even om de update te doen. Er staan nl in totaal (dankzij onze 3 fotografen) bijna 400 foto's van de festiviteiten in de wachtrij!!!! Ik heb ook even de hulp ingeroepen van de hostingfirma om ons probleem zo goedkoop en zo snel mogelijk op te lossen! Wordt dus nog zeker vervolgd... Den Webbie...

* * * * * * * * * *

04/02/2008: De eerste stoetfoto's

Hoppaaaa... Vanaf u op onze website te bewonderen... de allereerste stoetfoto's van Genk en Lanaken!!! Zeker de moeite om eens in ons fotomapke te gaan kijken. Meer nog: Vandaag trok ook een "deligatie" van Grimbiaca naar de stoet in Rekem, 't is te zeggen, tot de zijlijn. Ook hiervan foto's online te bekijken... Dankzij "den fotograaf" en de webmaster om ze online te zetten.

* * * * * * * * * *

30/01/2008: Foto-update Prinsenverkiezing Ridders EN .........???

't Kon niet uitblijven, deze avond post gekregen. Dankzij "den fotograaf" hebben we ne stevige foto-update kunnen doen van de Prinsenverkiezing van de Ridders m.a.w. 66 nieuwe foto's!!! Meer nog en zeker het vermelden waard is het feit dat onze ledenlijst, de Wie-is-Wie-pagina, nu ook volledig is... JAJA 't is een feit, we hebben een schoon kiekje van ons Wendy-ke! Bij deze Wendy, graag gedaan namens den Webbie! ;)

* * * * * * * * * *

29/01/2008: Kiek!!! De Blauw Sjuut!!!

't Gaat hard in deze laatste dagen voor het stoetenseizoen losbarst! Gisteren, maandag 28/01/2008 was er het intreden van de Blauw Sjuut in Mechelen en een (kleine)delegatie van Grimbiaca was erbij!!! Foto's hiervan vind je op onze fotopagina!

Nog een klein fantasietje van den Webbie... => Sinds vandaag zie je bovenaan NIET meer het internetlogo, nee nee, vanaf nu is 't ONZE DAFFY zijn koppeke. Tot binnenkort! Den Webbie.

* * * * * * * * * *

27/01/2008: De eerste foto's van de Prinsenverkiezing in Grömme

Voila de eerste fotookes van de Prinsenverkiezing in Grömme staan online! Wij willen dan ook langs deze weg de Prins en alle andere Ridders van Klein Spanje veel succes wensen voor 2008. Naar 't schijnt zijn er van ons Wendy "prachtige" foto's gemaakt die avond??? Bij deze aan alle fotografen van die avond => Stuur ze maar door! Andere foto's zijn natuurlijk ook steeds welkom, den Webbie zal ze zo rap mogelijk online gooien! Greetz... De Webmaster!

* * * * * * * * * *

24/01/2008: Alweer een nieuwe pagina!

Ja, ja je leest het goed... Onze website is weer wat groter geworden! Voor het 2de jaar op rij kunnen we ook dit jaar weer rekenen op bedrijven die hun steun aan ons willen geven. Fantastisch natuurlijk!!! Vorig jaar konden wij deze mensen (bedrijven) alleen maar bedanken met een simpele dank-je-wel MAAR vanaf nu kunnen wij als tegenprestatie reklame maken via onze website... Nog maar eens DANK-JE-WEL sponsors kijk maar eens vlug op onze BEDANKT-pagina. Trouwens nieuwe sponsors blijven steeds welkom! ;)) Greetz... De Webmaster!

* * * * * * * * * *

17/01/2008: Zonder muziek!

Vooralleer de mailbox van de Webmaster, of ons gastenboek weer overrompeld wordt door bezorgde leden/bezoekers die gemerkt hebben dat de muziek het niet meer doet zal ik, de webmaster him-self, even een woordje uitleg hierover geven.. Blijkbaar is onze bandbreedte bij de hostingsfirma al ruim overschreden, enerzijds is dit natuurlijk FANTASTISCH, want dat duid om vele bezoekers, maar anderzijds zorgde de (vrijgezellen)mix die u kOn horen bij het openen van onze site dat er teveel K-bytes getransfereerd werden... Ne serieuze technisch uitleg die ik jullie bespaar... Ik wil jullie alleen maar zeggen, het probleem wordt bekeken en zo snel mogelijk opgelost! Greetz... De Webmaster!

* * * * * * * * * *

14/01/2008: De Ledenlijst staat online!

't Is zover! Vanaf heden staan onze leden te blinken op de Wie-is-Wie-pagina!!! Dus mochten er leden bij geweest zijn die gelukkig waren omdat hun koppeke nog niet op het WereldWijdeWeb stond => Ook uw geluk is nu over!!! Behalve ons Wendy... Daarom wil ik alle leden oproepen om eens te zoeken in jullie foto-archieven en mochten jullie van ons Wendy een fotooke vinden (liefst zo grappig (zat) mogelijk)??? Stuur dit als de bliksem op naar onze Webm@ster... Hebben jullie van onze leden een mooier exemplaar mag dit uiteraard ook doorgestuurd worden! Misschien wel een uitdaging voor de komende bals/stoeten om er een wedstrijdje van de maken???

WEL GOED NIEUWS!!! Dit kan zaterdag al op de Prinsenverkiezing van de Zavelzekskes in Maasmechelen... Be there!!! TOT DAN!!!

* * * * * * * * * *

02/01/2008: Nieuw jaar, nieuwe info op onze webstek!

Beste bezoekers, nogmaals vanwege iedereen van K.V. Grimbiaca de allerbeste wensen voor 2008!!! Hopelijk een jaar voor vreugde, plezier en heel veel karnavalvertier!!! Om het jaar goed te beginnen kunnen we alvast beginnen met een primeur, want vanaf nu kan je ook een berichtje droppen in ons gastenboek... Voor diegene die het nog niet wisten willen we toch nog even onze Voorzitter en zijn madam (voormalige juffrouw Martine Heymans) ne dikke proficiat wensen!!! Ze gingen nl. op 21/12/2007 DE BOOT IN! het huwelijksbootje wel te verstaan, foto's van de feestelijkheden volgen heel binnenkort!

* * * * * * * * * *

20/12/2007: Vanaf nu is K.V. Grimbiaca ook online!!!

Het heeft even geduurd maar nu kan je ons ook online bekijken en contacteren! Bij nieuws vind je de laatste weetjes, belangrijk nieuws en info! Historie geeft je een idee over het ontstaan van K.V. Grimbiaca en "ouder" nieuws/verhalen... Bij wie is wie? krijg je een bestuurs-/ledenoverzicht zeker de moeite want hier krijgen de namen ook een gezicht, altijd gemakkelijk om ons ergens (bal/stoet) te herkennen! Fotookes spreekt voor zich... een verzameling van de tofste momenten in beeld! Bij de links kan je rechtstreeks naar andere sites oa deze van onze karnavalsvrienden... Willen jullie ook een link plaatsen op onze site? Geen probleem: stuur ons een mailtje met jullie webadres samen met je logo, webmaster/secretaris Frank plaatst deze er asap op! Mocht je ons willen contacteren kan dit via onze contactpagina

Tot slot hopen wij dat jullie een even spetterend seizoen gaan beleven als wij!

Alaaf....... en wie weet tot op 1 van de komende karnavalsbelevenissen aan de Maaskant!

NOTA VAN DE WEBMASTER: Niet alle info werd reeds aan-/ingevuld, nog even geduld!